Logo deteylinger.nl
Wilfred van Rijn.
Wilfred van Rijn. (Foto: pr.)
Voorhout

Wilfred van Rijn te gast bij laatste Levenskunst

  Geloof & Religie

Voorhout • De laatste bijeenkomst van Levenskunst is op zondag 8 maart van 16.00 tot 18.00 uur in de Paraplu (Herenstraat 53). Net als in de vier eerdere edities ontvangen interviewers Erik Hietkamp en Piet Overduin een gast die vertelt over zijn of haar leven. Dit keer is dat Wilfred van Rijn, voorganger van Baptistengemeente Kaleb.

Naast voorganger is Van Rijn ook werkzaam bij de EO, waar hij onder andere de dagelijkse podcast 'Eerst Dit' verzorgt. Daarnaast is hij vanaf de start betrokken bij Kaleb en heeft de gemeente zien groeien naar zo'n tweehonderd actieve leden, waaronder veel jonge gezinnen. 

Vreugde en verdriet

Erik Hietkamp en Piet Overduin zullen hem interviewen over voor- en tegenspoed in zijn persoonlijk leven en in het leven van anderen. Als voorganger staat hij regelmatig oog in oog met vreugde en menselijk verdriet. Hoe gaat hij daarmee om? Vanuit welke waarden leeft hij en helpen die wanneer het leven moeilijk wordt? Wat zijn zijn geleerde lessen over het leven, die hij met anderen wil delen? Doel is dat het publiek met de input napraat over de eigen voor- en tegenslagen in het leven.

Meer berichten