Logo deteylinger.nl
Foto: Cor de Mooy
Regio

Online zingeving bij Palliam

  Geloof & Religie

Regio • Juist in een turbulente tijd als nu, waarin alles anders lijkt te gaan dan normaal, helpt het om een moment van bezinning te hebben. Even een pas op de plaats maken om tot jezelf te komen. Vandaar dat Palliam onder de naam P-eye wekelijks een aantal online bijeenkomsten organiseert.

De ervaring leert dat het vrijwel altijd iets oplevert. Zo kom je lichamelijk tot rust en dat helpt weer om spanning en stress te verlagen. Daarbij komt er als het ware ruimte in je hoofd om andere gedachten toe te laten. Vandaar dat Palliam onder de naam P-eye wekelijks een aantal online bijeenkomsten organiseert. Elke keer nemen coaches geïnteresseerden in een half uurtje mee op de zoektocht naar zingeving en levenskunst. Het kost je weinig tijd en er zit voor iedereen wel iets interessants tussen. 

Programma

Op donderdag 30 april: ‘Van uitstel komt afstel’ door trainer/coach Max Ohlenschlager. Vrijdag 1 mei: ‘Leonard Cohen zingt Hallelujah’ door geestelijk verzorger Frank Kazenbroot. Maandag 4 mei: ‘Levenslessen van de Blue Zones door trainer/schrijver Philo Hermans. 

Inschrijven

Inschrijven kan via de website www.palliam.nl. Je ontvangt daarna een linkje voor deze online bijeenkomst. Palliam wil met dit initiatief naar iedereen omzien die dat op prijs stelt.

Meer berichten