Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

De Paraplu heropent in nieuw pand aan Herenstraat 92

  Geloof & Religie

Voorhout • De Paraplu -winkel met een missie- gaat verhuizen naar de Herenstraat 92. Op dinsdag 2 juni openen daar de deuren van de winkel die van pop-up is uitgegroeid tot een blijvertje.

In februari werd bekend dat de Paraplu dient te verhuizen uit het pand van de voormalige drogisterij. Daarmee kwam een einde aan de pop-up fase. Piet Overduin: "Bestuur en vrijwilligers waren het snel eens: de Paraplu gaat door! Maar waar en hoe? Het werd de voormalig speelgoedwinkel aan de Herenstraat. Weliswaar kleiner, maar goed gelegen in de nabijheid van grote en veelbezochte winkels. Door een eigen huurcontract is de Paraplu nu een blijvertje."

Goede ontmoeting

De stylistes gaven het groene licht en maakten een mooi inrichtingsplan. Een nieuwe vloer werd gelegd, muren geverfd, wanden en kasten geplaatst, bijzondere panelen gebouwd en dat met vele vrijwilligers. Het assortiment is niet veranderd: goede tweedehands kinder- en dameskleding, cadeaus met een verhaal en interieurartikelen. De Paraplu heeft geen commercieel doel, herhaalt Overduin. "Onze missie leeft in de harten van vrijwilligers en blijft onveranderd: geen winst, maar een goede ontmoeting.

Op dinsdag 2 juni opent de Paraplu voor het eerst haar deuren voor het publiek. De openingsdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag. Uiteraard gelden voor de bezoekers de huidige RIVM-maatregelen.

Met een tractor wordt een paneel verhuisd. | Foto: pr.

Meer berichten