Logo deteylinger.nl
Foto: pr pgr
Teylingen

Parochie Sint Maarten viert Pasen weer digitaal

  Geloof & Religie

Regio • De parochie Sint Maarten gaat, net als vorig jaar, de Paasvieringen digitaal houden. De katholieke kerken in Sassenheim, Voorhout en Warmond blijven dicht.

Gezondheid is belangrijk, en daarom heeft het Corona Crisis Team (CCT) van de parochie opnieuw dit moeilijke besluit genomen. In de Goede Week en met Pasen zijn alle zeven kerken van de parochie Sint Maarten gesloten. Wel worden er digitaal vieringen uitgezonden, vanuit de Matthiaskerk in Warmond. Er komt een link naar de vieringen te staan op www.parochiesintmaarten.nl. De vieringen zijn ook te vinden via https://kerkdienstgemist.nl en dan zoeken op ‘Matthias Warmond’.

Zo was er al op zaterdagavond 27 maart een digitale Palmpasenviering met diaken B. Prins, speciaal gericht op gezinnen met kinderen. Wie nog een palmtakje wil hebben voor thuis, kan daarvoor contact opnemen met het secretariaat van de eigen kerk.

De volgende vieringen zijn alleen digitaal te volgen: Donderdag 1 april, 19.00 uur: Witte Donderdagviering met pastoor M. Straathof; Vrijdag 2 april, 15.00 uur: Kruisweg met gebedsleider L. Spiegeler; Vrijdag 2 april, 19.00 uur: Stabat Mater met de Schola Gregoriana. Zaterdag 3 april, 21.00 uur: Paaswake met pastor P. Owel. Zondag 4 april, 10.00 uur eucharistieviering op de paasmorgen met pastoor M. Straathof.

De parochie hoopt dat velen gebruik zullen maken van de aangeboden online mogelijkheden.

Meer berichten