Na het verhaal op papier, nu ook een film over Boerhaaveboek | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Drie oudere gasten bij het Boerhaaveboekfeestje; de negentigers  Dick van der Tang en Henk van den Berg, en tuinmedewerker Frits de Beer | Foto: pr..
Drie oudere gasten bij het Boerhaaveboekfeestje; de negentigers  Dick van der Tang en Henk van den Berg, en tuinmedewerker Frits de Beer | Foto: pr..
Voorhout

Na het verhaal op papier, nu ook een film over Boerhaaveboek

  Historie

Voorhout • Na jaren van onderzoek, verzamelen en schrijven werd in het voorjaar het Boerhaaveboek gepresenteerd. Op woensdag 4 oktober is de film over de boekpresentatie te zien in het Kerkelijk centrum De Verdieping (Hoek Herenstraat/Aletta Jacobsstraat).

Op zondag 24 september werd in de zonnige Boerhaavetuin door een honderdtal personen een drankje gedronken, als dank voor de medewerking aan het maken en presenteren van het Boerhaaveboek op 22 juni. De ludieke Boerhaaveboek kwis van Chris Tetteroo en Esther Kortekaas werd gewonnen door Arie Dwarswaard. Hij kreeg als afscheidnemend bestuurslid een luchtfoto van een besneeuwde Boerhaavetuin aangeboden door Hans van den Berg, voorzitter van  Stichting het Boerhaavehuis.

Filmvertoning in De Verdieping

Op woensdag 4 oktober is de film over de boekpresentatie te zien in het Kerkelijk centrum De Verdieping (Hoek Herenstraat/Aletta Jacobsstraat). De film begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. De film, aangevuld metdrone opnames van het Boerhaavehuis en de –tuin, is op dvd/blue ray te bestellen bij de maker Rob Caspers via rob_caspers@hotmail.com.

Boerhaaveboek nog te koop

Van het Boerhaaveboek, geschreven door Paul Jochemsz,  zijn inmiddels 1750 exemplaren verkocht. 'Boerhaave Huis en Tuin, over het Groene Hart van Voorhout' is nog steeds verkrijgbaar en voor intekenaars af te halen bij Nelleke van Steijn, Prins Bernhardstraat 14, 2215 AW Voorhout. Op dat adres is het boek ook nog voor 15 euro te koop. Het Boerhaaveboek kan ook besteld worden via de webwinkel van de Historische Kring Voorhout en via www.boerhaavehuis.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>