Teun wordt thuis opgehaald door motoragent Rob Esser en wijkagent Harm Bosch.| Foto: pr.
Teun wordt thuis opgehaald door motoragent Rob Esser en wijkagent Harm Bosch.| Foto: pr. Foto: pr.

Opkikkerdag voor Teun (5)

Human Interest Sassenheim

Sassenheim • Stichting Opkikker heeft maandag 27 februari voor de 5-jarige Teun uit Sassenheim een spannende Opkikkerdag vol verrassingen georganiseerd. Teun is langdurig ziek en onder behandeling. Zijn pedagogisch medewerker vond dat hij en zijn gezin wel een Opkikker konden gebruiken. Even het ziek zijn vergeten en met het hele gezin genieten.

Het hele gezin werd 's morgens al vroeg opgehaald door de politie uit Noordwijk. Teun wilde heel graag boeven vangen en daar kon de politie natuurlijk wel hulp bij gebruiken. Na een een rit in de politieauto, inclusief een politiemotor, en een rondleiding door agent Harm Bosch achter de schermen bij de politie Noordwijk, werd het gezin met de echte Opkikkerauto naar Zeewolde gebracht.

Subtropische duik

In de Eemhof stond fotograaf Marcel Kolenbrander te wachten om foto's van het gezin te maken, dit allemaal volgens de wensen van de vader en moeder van Teun. De mooiste foto's ontvangen zij uiteraard na de Opkikkerdag. Om 12.30 uur was het tijd om lekker te genieten van een lunch, want alle energie was nodig voor de volgende verrassing. Papa Martijn en Teun zijn namelijk dol op zwemmen, dus konden zij genieten van een heerlijke subtropische duik in het Aqua Mundo op het vakantiepark. Na twee uur spartelen en spelen in het water werd het tijd voor ouders Corry en Martijn om even echt te ontspannen, zij kregen een beautybehandeling en massage, terwijl we met Teun heerlijk muziek gingen maken met de muziekclown Puck en zijn muziekworkshop. Moe van alle indrukken ging het gezin aan het einde van de middag weer naar Sassenheim, waar Martijn en Corry onder begeleiding van kok Dave uit Lisse thuis een kookworkshop kregen. zo de lekkerste dingen zelf klaar maakten voor het avondeten.

Stichting Opkikker werkt voornamelijk met vrijwilligers en is geheel afhankelijk van sponsoren, donateurs en belangeloze medewerking van derden.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant