Logo deteylinger.nl
Foto: pr
Warmond

Ingezonden: Beter nieuws voor Warmond

  Ingezonden

Ingezonden • "Eind oktober kreeg Warmond te horen: het veiliger maken van de doorgaande route is uitgesteld tot 2021. Dat was SLECHT nieuws.

Maar nu is er BETER nieuws! Onze brief en de brieven van andere inwoners hebben geholpen. Wij willen dat de weg al op korte termijn veiliger wordt gemaakt. Op 2 december hadden we daarover een positief gesprek met drie ambtenaren. De twee projectleiders en de verkeersdeskundige hebben goed naar ons geluisterd en kwamen zelf ook met ideeën. Begin januari praten we verder.

Uiteindelijk beslist natuurlijk het gemeentebestuur. Maar de leden van de raad hebben al gezegd dat ook zij niet willen wachten tot 2021. Komende donderdag stemmen ze over een voorstel van het CDA. Dat voorstel is al begin volgend jaar een maximum snelheid van 30 km per uur in te voeren. Al met al gaat het dus de goede kant op: van slecht nieuws naar beter nieuws naar hopelijk GOED nieuws. Wordt vervolgd."

Ans Bartelink / Aad Overgaag / Aad Boer / Dick Duynhoven / Erik van Gogh / Aad Heemskerk / Ilona Huppler / Leo Knijnenburg / Jaap Mohlmann / Bouke van Rijnswou / Marissa Scherptong / Nicoline Sieval / Ricky Slingerland / Gerrit Slingerland / Renate Weijers / Ans Willemze / Els de Winter.

Meer berichten