Logo deteylinger.nl
Corina van Diest ontvangt de cheque van Rens en Rens uit klas b1b. | Foto: pr.
Corina van Diest ontvangt de cheque van Rens en Rens uit klas b1b. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Brugklassers lopen 8718 euro bij elkaar voor Lopen tegen Kanker

  Onderwijs

Sassenheim • De leerlingen uit de eerste klas van het Rijnlands Lyceum Sassenheim hebben met hun deelname aan Lopen tegen Kanker 8718,88 euro bij elkaar gelopen voor het goede doel uit Warmond.

Corina van Diest, oprichtster van Lopen tegen Kanker, kreeg donderdagochtend 2 november de cheque overhandigd van Rens en Rens uit klas b1b. "Ik ben er enorm blij mee, heel erg bedankt!," reageert Van Diest. "Een prachtig bedrag, na een onwijs mooie happening."

Goede sfeer en mooi bedrag

Ook Jeroen Koppert, coördinator eerste klassen reageert enthousiast op de hoge opbrengst. "Het was zondag 8 oktober een leuke en sportieve prestatie. Alle brugklassen deden mee en met hen ook heel veel ouders. Daar waren we blij mee. Wat ons helemaal goed deed was het enthousiasme waarmee de leerlingen hun sponsors bij elkaar zochten en zo een mooie bijdrage leverden aan het doel van de stichting: de strijd tegen kanker aangaan en mensen die getroffen zijn door kanker steunen in onze regio. Met elkaar lopen voor zo'n doel gaf grote saamhorigheid en vergrootte de bewustwording voor het onderwerp waar we die ochtend voor deelnamen. Ik was trots op de goede sfeer en nu met het mooie bedrag!".

Meer berichten