Logo deteylinger.nl
Carel Verdegaal (r) draagt het stokje over aan zijn opvolger Jeroen Stout. | Foto: pr.
Carel Verdegaal (r) draagt het stokje over aan zijn opvolger Jeroen Stout. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Na jaren bij basisschool De Achtbaan, gaat meester Carel Verdegaal met pensioen

  Onderwijs

Voorhout • Meester Carel Verdegaal verlaat na heel veel onderwijsjaren basisschool de Achtbaan om te gaan genieten van zijn pensioen. Op vrijdagmiddag 6 juli tussen 15.30 en 16:30 uur  is er voor ouders en oud-leerlingen de mogelijkheid om meester Carel nog de hand te schudden op de locatie Beukenrode.

Carel Verdegaal, woonachtig in Noordwijkerhout, is zijn onderwijscarrière gestart in Leiden in het schooljaar 1975-1976. Al gauw is hij naar Voorhout gegaan om op de eerste openbare school de Boekhorst aan de Beukenrode te gaan werken. Hij heeft daar verschillende groepen gedaan.

Hoog aanzien

Na de fusie tussen de openbare scholen de Narcis en de Boekhorst werd Verdegaal adjunct-directeur op de Achtbaan en locatieleider van de locatie Beukenrode. Hij heeft binnen de locatie voor een sfeer gezorgd waarin ouders, kinderen en collega's zich prettig en gewaardeerd voelden en zorgde voor een grote betrokkenheid van ouders bij de school. Het groene schoolplein op de Beukenrode is daar een mooi voorbeeld van. Ook bij de kinderen staat meester Carel in hoog aanzien, omdat hij zo aardig is en je veel met hem kunt lachen en als het moest kon hij ook wel eens streng zijn.

Opvolger

Meester Carel gaat nu met pensioen en laat de locatie na een lange periode achter zich voor zijn opvolger Jeroen Stout, die al een aantal jaren leerkracht is op de locatie Cluster. Naast de opleiding tot leerkracht en schoolleider is Stout ook hbo-gekwalificeerd ICT'er. In zijn nieuwe functie als adjunct-directeur zal Stout op de locatie Beukenrode een extra impuls geven op dit gebied.

Afscheid

Op vrijdagmiddag 6 juli tussen 15.30 en 16:30 uur  is er voor ouders en oud-leerlingen de mogelijkheid om meester Carel nog de hand te schudden op de locatie Beukenrode. Met in de laatste week de musical van groep 8 en op de laatste schooldag de vossenjacht in het vooruitzicht, kan meester Carel vanaf 13 juli genieten van zijn welverdiende pensioen.

Meer berichten