Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Honderd procent slaagt voor IB English op Rijnlands Lyceum

  Onderwijs

Sassenheim • Alle leerlingen van de zesde klas van het tweetalig vwo van het Rijnlands Lyceum Sassenheim zijn geslaagd voor hun examen International Baccalaureate 'English Language & Literature'. Dat werd op 5 juli bekend gemaakt. Het examen dat ze hiervoor in de meivakantie aflegden bestond uit verschillende onderdelen zoals mondelinge examens, creatieve schrijfopdrachten en schriftelijke examens.

Aan het begin van het nieuwe schooljaar zullen zij nog een keer naar school komen om hun certificaat voor hun IB-English feestelijk in ontvangst te nemen.

Elfde jaar

"Dat iedereen uit de klas is geslaagd, daar ben ik enorm trots op", zegt Mirjam Vijlbrief, coördinator van het IB-examen. "Het is het elfde jaar op rij dat alle RLS-TTO-leerlingen voor hun IB slaagden. Nu zijn de zes jaar tweetalig onderwijs op het Rijnlands Sassenheim echt voor hen afgerond."

IBO

De pas geslaagden ontvangen het certificaat van de International Baccalaureate Organisation, de organisatie die het Engelse IB examen afneemt. De IBO is gevestigd in Genève en is het Ministerie van Onderwijs voor internationale scholen over de hele wereld.

Meer berichten