Logo deteylinger.nl
Foto:
Voorhout

De Achtbaan zet deuren open tijdens staking

  Onderwijs

Voorhout • Locatie Cluster van basisschool De Achtbaan zet de deuren wagenwijd open tijdens de landelijke onderwijsstaking op vrijdag 31 januari.

Veel scholen zijn op 30 en 31 januari dicht. Het team van De Achtbaan staat achter de stakingseisen, maar wil een positieve actie voeren. Op vrijdagochtend 31 januari staan de schooldeuren van de locatie Cluster aan de Pieter van Slingerlandlaan 40 open om mogelijke belangstellenden voor het vak van juf of meester een blik in hun 'onderwijskeuken' te gunnen.

Het team wil mogelijke nieuwe collega's enthousiast maken voor een baan als leerkracht in het basisonderwijs. Voor de toekomst van goed onderwijs voor alle kinderen is het belangrijk, dat mensen zien wat een prachtig beroep het is.

Rondleiding

Van 9.00 tot 11.00 uur zijn belangstellenden die een carrièreswitch willen maken of jongeren die wellicht de Pabo willen doen van harte welkom. De koffie en thee staat klaar, er is een rondleiding door de school en de mogelijkheid om daarna wat langer in een groep mee te kijken. Vragen over de opleiding en het werken in het basisonderwijs kunnen ook gesteld worden. Aanmelden kan via opendag@obsdeachtbaan.nl.

Meer berichten