Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

Burgemeester installeert nieuwe leerlingenraad van De Avonturier

  Onderwijs

Voorhout • De nieuwe leerlingenraad van basisschool De Avonturier kreeg op 26 november digitaal bezoek van burgemeester Carla Breuer. Zij heette de nieuwe leden van harte welkom.

De leerlingen vertelden enthousiast dat de eerste plannen al gemaakt zijn: ”Iedere klas gaat aan de slag om eenzame buren, mensen met een beperking en ouderen in Voorhout te verrassen met een tekening, gedichtje of een kaartje. De voedselbank is ook al gebeld, want we vinden het belangrijk dat iedereen in Teylingen iets lekkers kan eten met de feestdagen!”.

Meepraten over schoolplein

Daarnaast staan de jonge raadsleden te trappelen om mee te denken én te praten over bijvoorbeeld: buitenlessen en de inrichting van het schoolplein, passende uitjes, tips en tops over de inhoud en vormgeving van (gym)lessen en het organiseren van activiteiten in de school. Samenwerking mag daarbij zeker niet ontbreken. Ook steken ze graag de handen uit de mouwen en stellen voor om samen met alle leerlingen afval op te ruimen in de wijk. 

Trots
Na hun prachtige betoog werd de leerlingenraad geïnstalleerd en van harte gefeliciteerd door de burgemeester. Het team en de leerlingen van De Avonturier zijn super trots op hun leerlingenraad en wensen hen heel veel succes en plezier toe.

Meer berichten