Logo deteylinger.nl
De wijkagenten krijgen een corsohart cadeau van leerlingen van de Overplaats.
De wijkagenten krijgen een corsohart cadeau van leerlingen van de Overplaats. (Foto: pr.)
Sassenheim

De Overplaats draagt een warm (corso)hart toe

  Onderwijs

Sassenheim • De leerlingen van basisschool De Overplaats hebben 21 corsoharten gestoken met bloemen. Ze zijn enthousiast aan de slag gegaan en creëerden zo prachtige kleurrijke kunstwerken. In deze tijd hebben veel mensen en organisaties het lastig en daarom gaven de kinderen van De Overplaats de bloemenharten aan verschillende organisaties in Sassenheim. Organisaties en groepen mensen die nét wat meer liefde en vrolijkheid verdienen in deze tijd. 

De harten zijn onder andere gebracht bij: Hospice Sassenheim, De Gildehof, Woonzorgcentrum Bernardus, het politiebureau, De Koffiemeulen en Tiny Tribe. De ontvangers van de harten waren er ontzettend blij mee. De kinderen van De Overplaats hebben deze mensen een vrolijk corso- en lentegevoel gebracht. 

De bloemenharten zijn een initiatief van de organisatie van het bloemencorso. Het bloemencorso van onze Bollenstreek is het grootste lentefeest van Nederland. Helaas zal het dit jaar, vanwege de Corona-maatregelen, weer niet doorgaan. Om toch een beetje het bloemencorso-gevoel te krijgen, heeft de organisatie van de bloemencorso een doe-het-zelf corsohart bedacht. 

Meer berichten