Logo deteylinger.nl
<p>Juf Cherel wordt ontvangen door leerlingen en collega&#39;s. | Foto: pr.</p>

Juf Cherel wordt ontvangen door leerlingen en collega's. | Foto: pr.

(Foto: pr.)
Voorhout

Juf Cherel stapt in het huwelijksbootje

  Onderwijs

Voorhout • Het blijft feest bij basisschool De Avonturier. Eerder deze maand werd al het honderd jarig bestaan gevierd, en op donderdag 21 april kwam daar nog een feestelijk moment bij, toen juf Cherel van groep 5 in het huwelijksbootje stapte met haar Martijn.

Het bruidspaar bezocht de basisschool voordat zij elkaar het ja-woord gaven. In een blinkende auto kwamen zij aan en werden zij ontvangen door alle kinderen en collega’s op het plein met een welkomstlied en prachtige rood-witte bogen versierd met duifjes en hartjes. 

Binnen in de hal van de school aangekomen ontving juf Cherel een prachtig huwelijksboeket gemaakt door de kinderen en werd er nog een speciaal lied gezongen door de kinderen van groep 1 tot en met 4. 

Na een originele ‘Kennen wij elkaar goed genoeg Quiz’ georganiseerd door groep 6,7 en 8 bracht zijn nog een bezoek aan haar groep 5. Zij kregen daar een zelfgemaakt schilderij aangeboden en deze gaan zij met trots een plekje geven in hun nieuwe huis. En tot slot is het natuurlijk geen feest zonder een lekker bruidstaartje van het bruidspaar voor alle kinderen. “Wat een feest en wat hebben we genoten met elkaar van dit prachtige bruidspaar op deze zonnige dag,” aldus een trotse Diana Juffermans, directeur van De Avonturier.

Meer berichten