Logo deteylinger.nl
Foto: PR
Warmond

Politie houdt inbreker aan op dak appartementencomplex Park Klinkenberg

  Politie

Warmond • Dankzij een telefoontje van een alerte inwoner heeft de politie in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 augustus een man aangehouden op het dak van appartementencomplex aan het Park Klinkenberg.

De inwoner zag vrijdagochtend 11 augustus om 00.15 uur twee onbekende mannen lopen op het dak van een appartementencomplex aan het Park Klinkenberg en belde direct de politie. Agenten hielden ter plaatse een 43-jarige Hagenaar aan als verdachte van een woninginbraak. Later vonden zij nog inbrekerswerktuigen in de omgeving.

Overigens meldde de getuige donderdagavond 10 augustus om 22.45 uur bij de politie al een verdachte situatie bij een woning in de straat. De auto van de verdachte werd in beslag genomen voor nader onderzoek. De 43-jarige zit vast en wordt door de recherche gehoord. De tweede verdachte werd niet meer aangetroffen. De politie zoekt nog getuigen en meer verdachten. Eerder deze week vond al een poging woninginbraak plaats in dezelfde wijk. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 - 8844.

Meer berichten