Logo deteylinger.nl
Foto: PR

Taxichauffeur beroofd in Voorhout, politie zoekt getuigen

  Politie

Voorhout • Een taxichauffeur is op zondag 10 december rond 4.15 uur beroofd aan het Kerkzicht , oen hij daar drie mannen naartoe had gebracht. Aan het Kerkzicht ontstond een worsteling met de daders, die vervolgens op de vlucht sloegen. De politie is op zoek naar getuigen.

De taxichauffeur haalde rond 3.45 uur drie mannen op in Noordwijk. Hij reed het drietal vervolgens naar een pinautomaat aan het Kerkzicht in Voorhout. Toen de mannen de taxichauffeur daar rond 4.15 uur probeerde te beroven, ontstond er worsteling met de drie. Zij sloegen uiteindelijk in onbekende richting op de vlucht.

Dader 1 is een jongeman van ongeveer 1.80 m lang. Hij heeft lichtblond half lang haar en droeg een zwarte jas met daaronder een trui met capuchon. Van de andere twee daders is bekend dat zij donker haar hadden en beiden een donkere jas droegen.

De politie komt graag in contact met mensen die in de omgeving van het Kerkzicht in Voorhout omstreeks 04.15 uur iets gezien of gehoord hebben wat mogelijk met deze beroving te maken heeft. Neem contact op met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem een tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Meer berichten