Logo deteylinger.nl
Foto:
Teylingen

Overvallen in Park Rusthoff en Kagerdreef doen gemeenteraad schrikken

  Politie

Sassenheim • De berovingen op de Kagerdreef en in Park Rusthoff heeft de onrust opgewekt in de gemeenteraad van Teylingen. Maar de politie zit er bovenop, zo verzekerde burgemeester Carla Breuer.

Door Nico Kuyt

Gemeenteraadslid Martijn van Duijvenbode (Trilokaal) verklaarde in de afgelopen raadsvergadering zeer geschrokken te zijn over de recente overvallen die in de gemeente hebben plaatsgevonden. 

Kagerdreef

Zo is een man slachtoffer geworden van een beroving op de Kagerdreef. Vier personen bedreigden hem met een vuurwapen en mes en bezittingen werden hem ontroofd. 

Park Rusthoff

Ook een dame van 78 jaar werd een dag later beroofd in een overval in Park Rusthoff. Nabij het paviljoen werden haar armbanden gestolen.

Politie in actie

"De politie zit hier bovenop", meldde de burgemeester aan de afgelopen gemeenteraad standvastig. En dat heeft niets te maken met een gebrek aan politiepersoneel, zo suste zij de zorgen van Van Duijvenbode over de veiligheid van de inwoners. De politie is in deze coronatijd juist extra alert op verdachte situaties, zo gaf zij aan. Er wordt op deze incidenten fors op ingezet. "Weet dat de politie zeer gebrand is deze personen in de kraag te vatten", zo onderstreepte zij de niet verslappende aandacht van de mannen en vrouwen in het blauw.

Meer berichten