Logo deteylinger.nl
Foto: PR
Sassenheim

Politie houdt vier verdachten uit Sassenheim aan na steekpartij

  Politie

Sassenheim • De politie heeft vier jongens uit Sassenheim aangehouden, nadat een 22-jarige Noordwijker werd neergestoken op het parkeerterrein bij de Wasbeek aan de Van Alkemadelaan. 

De politie kreeg zaterdag 2 oktober rond 18.15 uur een melding over de steekpartij. Een vriend had de Noordwijker aangetroffen ter hoogte van het zwembad. Die verklaarde ruzie te hebben gehad met een groepje van vijf jongens. Vervolgens is het slachtoffer met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De opgeroepen traumahelikopter keerde zonder patient terug naar het ziekenhuis.

De politie heeft inmiddels vier verdachten aangehouden. Het gaat om jongens uit Sassenheim in de leeftijd van 17 tot 21 jaar. Een 18-jarige jongen wordt op woensdag 6 oktober voorgeleid aan een rechter-commissaris. De andere verdachten mogen naar verwachting in vrijheid het verdere verloop van de zaak afwachten. 

Getuigen omgeving Irissenstraat gezocht

De districtsrecherche is voor het onderzoek op zoek naar de bestuurder van een auto die ten tijde van de ruzie gestopt en uitgestapt zou zijn. Deze automobilist is een belangrijke getuige in het onderzoek en de recherche komt daarom graag met hem/haar in contact. Reed u zaterdag 2 oktober in de omgeving van de Irissenstraat en heeft u daar het opstootje gezien en ben u gestopt? Neem dan contact op met de districtsrecherche Leiden-Bollenstreek via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met 0800-7000.

Meer berichten