Afbeelding
Foto: alles over katwijk

Preventieve integrale controle bij Industriekade Sassenheim

Politie Sassenheim

Sassenheim • De gemeente heeft dinsdag 28 november samen met politie en Omgevingsdienst West-Holland diverse panden aan de Industriekade in Sassenheim gecontroleerd. Deze controles zijn bedoeld om op tijd eventuele misstanden te signaleren, te voorkomen en aan te pakken. 

De gemeente houdt regelmatig controles in panden en bedrijven. Deze acties kondigen ze van tevoren niet aan. Ze willen hiermee nagaan of eigenaren en huurders zich goed aan de regels houden. Dit hoeft dus niet te betekenen dat er iets niet in orde is.

Het bedrijventerrein aan de Industriekade kenmerkt zich door een prettig ondernemersklimaat. Er zijn geen misstanden geconstateerd.

Samenwerking

De buurgemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen staan schouder aan schouder bij de aanpak van ondermijnende criminaliteit met politie, OM, maar ook andere partners, zoals belastingdienst. Ze sluiten hiermee aan op de landelijke aanpak tegen ondermijning. Doel is een omgeving te creëren waarin (georganiseerde) criminaliteit geen kans heeft. 

Als inwoners iets zien waarvan ze denken dat iets niet klopt, kunnen ze dat melden bij de politie 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000; www.meldmisdaadanoniem.nl.

Uit de krant