Logo deteylinger.nl
Foto: pr

Twintig kandidaten op lijst D66

  Politiek

Teylingen • D66 Teylingen heeft voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart de kandidatenlijst bekend gemaakt. Fred Koot is lijsttrekker.

Op nummer twee staat Edith Alkemade en op nummer drie huidig raadslid Bart van der Ploeg. Ook zijn huidige fractiegenoten René Hartvelt (plek 5) en Ton Verdegaal (plek 8) keren terug op de lijst. Daar tussen staan Joren Noorlander op de vierde plaats en Jos Bauman op de zesde plaats. D66-voorzitter Katja Heede staat op plek 7. Ans Willemze-van Zijverden en Tim Hartvelt maken de top tien compleet. In totaal hebben twintig leden, inclusief wethouder Arno van Kempen als lijstduwer, zich kandidaat gesteld.

Het D66-verkiezingsprogramma 2018 – 2022 heeft als titel 'Optimistisch, Betrokken en Duurzaam Teylingen'. De partij laat weten dat het "In de kern gaat het over 'zorg en welzijn', 'groene en leefbare omgeving', 'gevarieerd wonen en werken', 'innovatieve en duurzame welvaart'".


Op de foto, v.l.n.r.: Katja Heede, Fred Koot, Jos Bauman, Edith Alkemade, Joren Noorlander, Bart van der Ploeg, Arno van Kempen en René Hartvelt.

Meer berichten