Logo deteylinger.nl
Op de foto van links naar rechts: Martijn van Duijvenbode, Frans van Swieten, Sandra Jasperse, Rob ten Boden, Dion Piket, Mary van der Laak, Arno de Fuijk, Lodewijk Grooters en Fons Welters. | Foto: pr.
Op de foto van links naar rechts: Martijn van Duijvenbode, Frans van Swieten, Sandra Jasperse, Rob ten Boden, Dion Piket, Mary van der Laak, Arno de Fuijk, Lodewijk Grooters en Fons Welters. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Trilokaal presenteert kandidatenlijst

  Politiek

Teylingen • Trilokaal heeft tijdens de algemene ledenvergadering de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 vastgesteld.

Naast lijsttrekker Rob ten Boden en zittende raadsleden Frans van Swieten (plek 3) en Dion Piket (plek 4), zijn er met Sandra Jasperse (plek 2) en Martijn van Duijvenbode (plek 6) ook twee jonge debutanten aangetreden. Interim-bestuursvoorzitter Fons Welters (plek 5), Lodewijk Grooters (plek 7), Arno de Fuijk (plek 8) en Mary van der Laak (plek 9) complementeren de top van de lijst, die in totaal bestaat uit negentien kandidaten. Het verkiezingsprogramma van Trilokaal draagt de titel 'Uw toekomst in Teylingen'. De nadruk ligt bij het programma op een aan inwoners dienstbare gemeente, betere jeugd- en ouderenzorg, duurzaamheid, en het creëren van een woningaanbod dat aansluit bij de behoefte van jongeren en ouderen.


 

Meer berichten