Logo deteylinger.nl
Op de foto, van links naar rechts: Joshua Nederstigt, Jack Knetsch, Mirjam Mack, Pieter Janssen, Frans Nederstigt, Frans Plevier, Shari van den Hout, Joanne de Mooij en Peter Heemskerk. | Foto: pr.
Op de foto, van links naar rechts: Joshua Nederstigt, Jack Knetsch, Mirjam Mack, Pieter Janssen, Frans Nederstigt, Frans Plevier, Shari van den Hout, Joanne de Mooij en Peter Heemskerk. | Foto: pr. (Foto: pr.)

ChristenUnie Teylingen presenteert kandidaten

  Politiek

Teylingen • De ChristenUnie Teylingen wil meer aandacht voor de ondernemers van Teylingen, de ontwikkeling van jeugd in de gemeente en een betere bewustwording van natuurbeheer en -behoud. Dat staat uit het verkiezingsprogramma dat de lokale partij op dinsdag 12 december vaststelde. Ook stelt de ChristenUnie voor om de manier waarop de gemeente besluiten neemt aan te passen zodat er voor inwoners meer ruimte ontstaat om mee te praten en mee te doen.

De ChristenUnie bepaalde bij de ledenvergadering ook de volgorde van de kieslijst. Shari van den Hout, in laatste periode commissielid Welzijn, staat op een tweede plaats. Ze wordt gevolgd door Mirjam Mack en de 30-jarige Elisa Verbree uit Sassenheim. Pieter Janssen, nu nog commissielid Ruimte, stopt na de verkiezingen met het raadswerk. Hij staat daarom op plaats 13 op de kieslijst, vlak voor hekkensluiter Frans Plevier. Eerder werd al bekend dat Frans Nederstigt lijsttrekker van CU is tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, die op 21 maart worden gehouden.

Meer berichten