Logo deteylinger.nl
Joost van Doesburg, lijsttrekker Sandra Groenendal en Timon Zuurmond vormen samen de top drie van de PvdA bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. | Foto: pr.
Joost van Doesburg, lijsttrekker Sandra Groenendal en Timon Zuurmond vormen samen de top drie van de PvdA bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Voorhoutse Sandra Groenendal lijsttrekker PvdA Teylingen

  Politiek

Teylingen • Tijdens de Algemene Ledenvergadering is Sandra Groenendal door de leden van de PvdA Teylingen unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen en beoogd fractievoorzitter van de PvdA Teylingen.

Groenendal is een nieuw gezicht in de Teylingse politiek en zit boordevol passie en energie om de PvdA-lijst aan te voeren. "Het zoeken en bouwen van een stabiele verbinding met de omgeving vormt in mijn visie een belangrijke stap naar beter en effectiever gemeentelijk bestuur. Een mooie gemeente maak je samen, maar hiervoor is het nodig dat wij als gemeentelijke politici het vertrouwen en betrokkenheid van burgers en bedrijven terug winnen. Met burgers en inwoners in overleg gaan, geef betrokkenen echte inspraak in bijvoorbeeld bouw- of verkeersprojecten. Daarmee draag je zorg voor duurzaam en toekomstbestendig gemeentelijk bestuur. De PvdA wil investeren in het versterken van de eigen kracht van mensen. Teylingen moet een betrouwbare gemeente worden die zijn inwoners centraal stelt en ons voorbereid op een groene, veilige en gezonde toekomst," aldus de lijsttrekker.

Lijst

De tweede plaats op de kandidatenlijst wordt ingevuld door zittend raadslid Joost van Doesburg en nummer drie is Timon Zuurmond, die eveneens voor een tweede termijn gaat. Elsbeth Koek, het andere huidige fractielid in de gemeenteraad, staat op plaats veertien.

De rest van de lijst bestaat uit Paul Witteman (4) en Albert Olthof (5). Ria Eijck staat op de zesde plaats, Liudger Magre op de zevende plaats, Jan Kuipers is achtste en Peter Rooijmans negende. Gerrit van der Meer staat op plek tien. Nummer elf is Gerard Slingerland, op plaats twaalf is Margreet Vos, Paul Jochemsz staat dertiende.

Meer berichten