Afbeelding

Lijsttrekkers stellen zich voor - Frans Nederstigt (ChristenUnie)

Politiek

verkiezingen • Zeven politieke partijen doen in Teylingen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart: CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks, PvdA, Trilokaal en VVD. Op deze website stellen de lijsttrekkers zich voor en vertellen heel in het kort wat zij willen voor Teylingen.

Naam: Frans Nederstigt

Leeftijd: 43 jaar

Burgerlijke staat: getrouwd, vader van een zoon (18) en dochter (16)

Beroep: Perswoordvoerder Internationaal Ondernemen Rijksdienst voor Ondernemend Nederland/Zelfstandig trainer Media en Profilering.

Partij: ChristenUnie

Politiek actief sinds: 2005, gemeenteraadslid sinds 2010

Woont in Teylingen sinds: 2003, in Voorhout

Iedereen doet mee met de ChristenUnie Teylingen. Zo willen we de komende vier jaar tegemoetkomen aan de wens van ondernemers om als gemeente veel actiever met ze mee te denken, mee te praten en mee te doen. Bijvoorbeeld door een MKB-visie, door aandacht voor startende ondernemers, door een nieuw Ondernemersfonds 2.0 en door één oplossing voor verkeersveiligheid en winkelleegstand in en rond de Herenstraat in Voorhout. We willen daarnaast op een positieve manier investeren in jongeren, omdat we weten dat zich dat dubbel uit laat betalen. Niet alleen omdat het dan prettiger leven is, maar ook omdat een lokale en diverse samenleving jongere inwoners die ook meedoen keihard nodig heeft. Voor duurzaamheid willen we extra aandacht voor maatregelen op het gebied van een groene leefomgeving, afvalscheiding, hergebruik grondstoffen en een duurzame energieopwekking waar iedereen aan mee kan doen.


Uit de krant