Logo deteylinger.nl

Lijsttrekkers stellen zich voor - Fred Koot (D66)

  Politiek

verkiezingen • Zeven politieke partijen doen in Teylingen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart: CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks, PvdA, Trilokaal en VVD. Op deze website stellen de lijsttrekkers zich voor en vertellen heel in het kort wat zij willen voor Teylingen.

Naam: Fred Koot

Leeftijd: 61 jaar

Burgerlijke staat: gehuwd met Freda; drie uitwonende kinderen Richard, Michel en Sander

Beroep: gemeentesecretaris / algemeen directeur Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Politiek actief sinds: 1993 (toenmalige gemeente Sassenheim)

Woont in Teylingen sinds: 1956 (tussentijds een aantal jaren in Warmenhuizen)

Voor Warmond, Sassenheim en Voorhout zijn het groen in de wijken en het open landschap tussen de dorpen zeer belangrijk voor het goed wonen en werken. Hierbij horen niet alleen goede voorzieningen als scholen, sportaccommodaties, openbaar vervoer, woningen en bedrijven maar ook een veilige bereikbaarheid over weg, spoor en water.


De gemeente Teylingen floreert. Dit vraagt meer ruimte voor woningen, wegen en bedrijven met als gevolg meer verkeer en vervoer. Tegelijkertijd hebben mens, dier en plant in toenemende mate behoefte aan een goed klimaat voor een gezonde en zorgzame samenleving.


Gebied en inwoners gaan mij zeer ter harte. Ik ben Fred Koot, geboren en getogen op de grens van Groene Hart en Bollenstreek. Teylingen zit in mijn DNA. Samen met u wil ik me, als lijsttrekker van D66, krachtig inzetten voor een optimistisch, betrokken en duurzaam Teylingen.


Meer berichten