Logo deteylinger.nl

Lijsttrekkers stellen zich voor - Rob ten Boden (Trilokaal)

  Politiek
Foto: pr.

verkiezingen • Zeven politieke partijen doen in Teylingen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart: CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks, PvdA, Trilokaal en VVD. Op deze website stellen de lijsttrekkers zich voor en vertellen heel in het kort wat zij willen voor Teylingen.

Naam: Rob ten Boden

Leeftijd: 56

Burgerlijke staat: gehuwd

Beroep: Projectmanager ICT Infrastructuur VUmc

Partij: Trilokaal

Politiek actief sinds: 2002

Woont in Teylingen sinds: 1987

Ik ben blij gestemd dat ik weer aanvoerder mag zijn bij de komende gemeenteraadsverkiezingen voor Trilokaal. Er gaat al veel goed, maar er kan nog zoveel beter in Teylingen.

De laatste vier jaar heb ik moeten constateren dat de mogelijkheden voor betaalbare huisvesting voor jongeren en ouderen er niet beter op zijn geworden. Ook maak ik me nog steeds zorgen over diegenen die het niet alleen redden in de maatschappij. Daarnaast gaat het verbeteren van duurzaam wonen me nog niet snel genoeg.

Voor de komende gemeenteraadsperiode neem ik 16 jaar aan politieke ervaring mee. Als (project)manager heb ik mensen en gevoelige onderwerpen goed genoeg leren kennen om vorm te kunnen geven aan de nodige verbeteringen.

Tevens neem ik voor de komende vier jaar mijn lust mee om te vechten tegen onrecht. Zoals jullie gewend zijn, mogen mensen me altijd aanspreken, zodat ik bij kan dragen aan een prettig woonomgeving in onze mooie dorpen.


Meer berichten