Logo deteylinger.nl
Wethouder Bas Brekelmans ontvangt het ondernemersmanifest van Hans Biesheuvel (r). | Foto: pr.
Wethouder Bas Brekelmans ontvangt het ondernemersmanifest van Hans Biesheuvel (r). | Foto: pr. (Foto: pr.)

Handvatten voor lokale politiek en ondernemers in Ondernemersmanifest

  Politiek

politiek • Tot de gemeenteraadsverkiezingen is Ondernemend Nederland (ONL) voorman Hans Biesheuvel op pad om het Ondernemersmanifest te overhandigen aan lokale politici, wethouders en burgemeesters. Woensdagmiddag 14 maart ontving wethouder Bas Brekelmans van de gemeente Teylingen (links op de foto) van Hans Biesheuvel (rechts) het Ondernemersmanifest.

Brekelmans is onder andere verantwoordelijk voor de portefeuille economie en is daarnaast als de 'coördinerende wethouder' voor de Economische Agenda Duin- & Bollenstreek (EADB) en de Economic Board ook een belangrijk aanspreekpunt voor de zes bollengemeenten, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Hillegom, Lisse en Teylingen.

Werkgelegenheid

In het Ondernemersmanifest staan 20 praktische handvatten voor de lokale politiek om lokaal meer bedrijvigheid, werkgelegenheid en levendigheid te creëren tussen de gemeente en haar ondernemers.

ONL voor Ondernemers is dé ondernemersorganisatie van Nederland en heeft maar één belang: de stem van de ondernemers te laten horen. Dit betekent dat ondernemers de agenda bepalen en waarna ONL actie onderneemt.


Meer weten over het Ondernemersmanifest van ONL, klik hier,  of bezoek de website van ONL

Meer berichten