Raadslid Caroline Stam (VVD) verlaat raad vanwege gezondheid | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Caroline Stam-Overhof (vierde van links) moet haar taken in de gemeenteraad neerleggen. Rolf Duindam (derde van links) neemt haar plek in. | Foto: archief
Caroline Stam-Overhof (vierde van links) moet haar taken in de gemeenteraad neerleggen. Rolf Duindam (derde van links) neemt haar plek in. | Foto: archief (Foto: pr.)
Teylingen

Raadslid Caroline Stam (VVD) verlaat raad vanwege gezondheid

  Politiek

Teylingen •Raadslid Caroline Stam-Overhof heeft om gezondheidsredenen haar taak als gemeenteraadslid voor de VVD Teylingen moeten neerleggen. Ze wordt opgevolgd door Rolf Duindam. 

Stam-Overhof: "ik worstel al ruim een jaar met mijn gezondheid en bleef maar hopen op spoedig herstel. Het is helaas niet zo gelopen en ik ben nog steeds onder behandeling bij verschillende specialisten. Je moet je voor de volle honderd procent kunnen inzetten als raadslid, er liggen namelijk genoeg uitdagingen in deze mooie bestuurlijke functie. Ik kan die honderd procent nu niet geven."

'Moeite gedaan om terug te keren'

Fractievoorzitter Monique de la Rie betreurt het besluit van Stam, maar heeft begrip voor de situatie. De la Rie: "Caroline heeft langere tijd veel moeite gedaan om terug te kunnen keren in de fractie, maar het is helaas niet gelukt. Wij danken haar voor het werk dat zij voor de VVD heeft verricht en respecteren haar besluit om haar zetel ter beschikking te stellen. Wij wensen haar van harte beterschap, Caroline blijft altijd welkom bij de VVD."

Duindam neemt plek over

Caroline Stam-Overhof wordt opgevolgd door Rolf Duindam. Rolf is woonachtig in Voorhout en stond als nummer 9 op de kandidatenlijst van de VVD Teylingen. Duindam; "Ik loop al een tijdje mee in de fractie. Ik ga mijn uiterste best doen om Teylingen een nog mooiere, betere en veiliger gemeente te maken. Ik heb er erg veel zin in. "

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>