Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Lijsttrekkersdebat te zien bij Omroep West

  Politiek

Regio • Omroep West organiseert, samen met RTV Rijnmond, op maandag 18 maart vanaf 18.00 het lijststrekkersdebat voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen in Zuid-Holland


In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen maakt Omroep West 60 seconden durende videoportretten van alle lijsttrekkers in de reeks 'Westdoc: 60 seconden'. De lijsttrekkers zijn de drie maandagen voor de verkiezingen ook te horen in het laatste uur van Studio Haagsche Bluf op 89.3 Radio West waar zij, onder leiding van Tjeerd Spoor, met elkaar in debat gaan. Alle videoportretten zijn te bekijken op de speciale website over de verkiezingen.

StemWijzer
Om te helpen met kiezen is de StemWijzer te vinden op de website van Omroep West. De StemWijzer, gemaakt door ProDemos, bestaat uit dertig stellingen over onze provincie. Ze zijn te beantwoorden met 'eens', 'oneens' of 'geen van beide'. In de StemWijzer is duurzaamheid dit keer het belangrijkste onderwerp. Andere thema's die vaak terugkeren in de StemWijzers zijn het openbaar vervoer, de verschillende vliegvelden in Nederland, woningbouw, het verbreden of aanleggen van wegen en voorstellen ter bevordering van de democratie, zoals het invoeren van een referendum.

Uitzendtijden
De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30), via de website Omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van TV West.

Meer berichten