Vóór de zomer nieuwe wethouder | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Wethouders Bas Brekelmans besloot  begin mei te kiezen voor zijn gezinsleven. | Foto: pr
Wethouders Bas Brekelmans besloot begin mei te kiezen voor zijn gezinsleven. | Foto: pr

Vóór de zomer nieuwe wethouder

  Politiek

politiek • VVD-fractievoorzitter Monique de la Rie heeft 'goede hoop' dat nog voor het zomerreces bekend zal worden wie de opvolger is van de vertrekkende wethouder Bas Brekelmans.

Door Nico Kuyt

Dat meldde zij in de afgelopen raadsvergadering op vragen van haar collega, de CDA-fractievoorzitster Reny Wietsma. Die wilde de voortgang vernemen en of de VVD met haar vond dat iemand uit de 'lokale gemeenschap' de voorkeur heeft. De la Rie gaf aan dat een profiel is opgesteld en er met een aantal kandidaten is gesproken.

Er is nog geen uitkomst, maar wordt binnenkort verwacht. Het zomerreces start op 11 juli. Vanwege het proces deed zij geen verdere mededelingen, maar verklaarde dat voor de keuze alle dingen zijn afgewogen, ook om eventueel de post te verlenen aan iemand uit de lokale gemeenschap.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>