Marlies Volten voorgedragen als opvolger wethouder Bas Brekelmans | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Marlies Volten (midden), samen met Elsbeth Koek (PvdA) en Rose Marie Keijzer (D66) bij hun afscheid van de raad in 2018. | Foto: archief/Nico Kuyt
Marlies Volten (midden), samen met Elsbeth Koek (PvdA) en Rose Marie Keijzer (D66) bij hun afscheid van de raad in 2018. | Foto: archief/Nico Kuyt (Foto: Nico Kuyt)

Marlies Volten voorgedragen als opvolger wethouder Bas Brekelmans

  Politiek

Teylingen • Marlies Volten wordt voorgedragen als opvolger van de vertrekkende wethouder Bas Brekelmans. Volten nam in maart 2018 nog afscheid als fractievoorzitter van de lokale VVD. 

Volten is geen onbekende in de gemeente Teylingen; na vier jaar raadslid (van 2002-2006) in Sassenheim te zijn geweest, was zij twaalf jaar (van 2006-2018) raadslid voor de VVD-fractie in de gemeente Teylingen. De laatste zes jaar als fractievoorzitter.

Zware portefeuille

Marlies Volten: "Ik ben blij met het vertrouwen dat de VVD fractie in mij stelt en ben zeer gemotiveerd om zo snel mogelijk aan de slag te gaan". Ook Monique de la Rie, de huidige fractievoorzitter, is enthousiast over de keuze: "Ik heb jaren met Marlies samengewerkt en heb er het volste vertrouwen in dat deze zware portefeuille bij haar in goede handen is".

Voorzitter van de VVD Teylingen, Bob Keeven, vult aan: "Marlies en ik hebben twaalf jaar samen in de VVD-fractie van de gemeenteraad van Teylingen gezeten en ik sta volledig achter de unanieme keuze van de fractie. Marlies is zeer ervaren en een bekwaam bestuurder. Ik ben ervan overtuigd dat zij ook het vertrouwen van de gehele gemeenteraad van Teylingen weet te winnen".

Afscheid

Bas Brekelmans neemt op 11 juli afscheid van de gemeenteraad.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>