Logo deteylinger.nl
Foto: www.deteyding.nl / Henk Keijzer
Warmond

Bezwaren tegen horeca in theekoepel ongegrond

  Politiek

Warmond • Wederom zijn de bezwaren tegen het uitbaten van de kleinschalige horeca bij de theekoepel in Park Groot Leerust ongegrond verklaard.

Door Nico Kuyt

De vergunning blijft daarmee in stand om het terras bij de theekoepel te exploiteren. In de koepel zelf wordt alleen gebrouwen en niet genuttigd. De tijden van opening zijn wel aangepast van 1 april tot 31 oktober in plaats van 1 april tot 1 oktober. Dat was even een glippertje in de vergunning.

Parkeerplaatsen

Ook is er een ontheffing van het bestemmingsplan gegeven voor gebruik van enkele parkeerplaatsen in de jachthaven Cieco aan de Burgemeester Ketelaarstraat om aan de parkeernorm te voldoen. B&W volgt daarmee het advies van de Bezwaarcommissie om het allemaal zo zuiver mogelijk te maken.

Geen toilet

Voor hen met een zwakke blaas licht er nog wel uitdaging. Een tijdelijke toiletvoorziening is niet in de vergunning ingesloten, alleen het terras. Maar in de horecagelegenheid van de uitbater op Dorpsstraat 114 is een toilet, waarvan gebruik gemaakt kan worden, zo maakt de gemeente na prangende navraag bekend.

Meer berichten