Wethouder Brekelmans krijgt Jacoba van Beierenpenning bij afscheid | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Teylingen

Wethouder Brekelmans krijgt Jacoba van Beierenpenning bij afscheid

  Politiek

Teylingen • Wethouder Bas Brekelmans heeft bij zijn afscheid, tijdens de gemeenteraad van donderdag 11 juli, de Jacoba van Beierenpenning ontvangen.

De gemeentelijke onderscheiding wordt toegekend aan mensen (of instellingen) die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de Teylingse gemeenschap. Wethouders vallen hier ook onder.

Gezin

Brekelmans kondigde onlangs zijn vertrek aan. Hij was van 2014 tot 2019 wethouder in Teylingen. Daarin had hij onder de portefeuilles ruimtelijke ordening, wonen, economie, recreatie en toerisme, verkeer en vervoer en sport. Hij legt zijn functie neer om meer tijd aan zijn gezin te kunnen besteden.

Volten nieuwe wethouder

Zijn opvolgster is Marlies Volten, een bekende binnen de lokale VVD. Volten was eerder fractievoorzitter en zat lange tijd in de gemeenteraad.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>