Politiek draait beperkt door, commissieleden vergaderen vanuit huis | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
De commissieleden stemmen dit keer niet in de raadszaal in het Bestuurscentrum, maar vergaderen digitaal vanuit hun eigen huis.
De commissieleden stemmen dit keer niet in de raadszaal in het Bestuurscentrum, maar vergaderen digitaal vanuit hun eigen huis. (Foto: pr./Nico Kuyt)
Teylingen

Politiek draait beperkt door, commissieleden vergaderen vanuit huis

  Politiek

Teylingen • De besluitvorming in de politiek in Teylingen ligt ondanks het coronavirus niet stil. De commissieleden gaan de komende weken digitaal vergaderen. Het gaat om de commissie Welzijn (op maandag 30 maart), commissie Ruimte (op dinsdag 31 maart) en de commissie DEB (op woensdag 1 april). 

In overleg met de voorzitters van de commissies is ervoor gekozen om alleen de punten te agenderen die urgent zin, niet uitgesteld kunnen worden of punten met planologische besluitvorming door te laten gaan, als de uitstel nadelig is voor inwoners en/of bedrijven. Alle andere opiniërende punten worden doorgeschoven tot na 6 april. De eerstvolgende gemeenteraad is op donderdag 23 april. 

Eén woordvoerder per partij

De partijen mogen, om het overzichtelijk te houden, maar deelnemen met één woordvoerder per fractie. De andere leden kunnen meekijken via teylingen.tv. Ook mogen ze maar maximaal drie minuten spreken. 

Anders dan bij gewone vergaderingen in het Bestuurscentrum in Voorhout, is het voor inwoners niet mogelijk om in te spreken. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>