Afbeelding
Foto: pr.

Burgemeester Carla Breuer definitief herbenoemd

Politiek Teylingen

Teylingen • Burgemeester Carla Breuer is bij koninklijk besluit met ingang van 29 september definitief herbenoemd tot burgemeester van de gemeente Teylingen. Op 25 september wordt zij voor haar tweede periode beëdigd door Commissaris van de Koning Jaap Smit.

De burgemeester is blij met het gestelde vertrouwen in haar dat tot deze herbenoeming zal leiden. "Ik ben dankbaar en voel mij vereerd om een tweede periode in Teylingen burgemeester te kunnen zijn. Het is fantastisch om mij weer zes jaar vol energie in te mogen zetten voor onze gemeenschap. Dat doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met de leden van de gemeenteraad, het college, de inwoners en ondernemers. Ieder zet zich in vanuit zijn eigen rol en met een gezamenlijk doel: van Teylingen een nog fijnere plek maken om te wonen, werken en recreëren."

De gemeenteraad stemde begin juni al in met de herbenoeming. Carla Breuer was, voordat ze in Teylingen aan de slag ging, burgemeester in Werkendam. Daarvoor was ze wethouder in Nieuwegein. 

Uit de krant