Afbeelding
Foto: pr.

Gemeente verbetert parkeerplekken voor fietsen

Politiek Teylingen

Sassenheim/Voorhout • De gemeente Teylingen verbetert deze zomer in Sassenheim en Voorhout op twee locaties het fietsparkeren. Met het bijplaatsen van nieuwe plekken en het opnieuw inrichten van bestaande plekken wil de gemeente ook meer ruimte op de looproutes voor voetgangers in het centrum creëren. Het herinrichten van de parkeerplekken voor fietsen maakt deel uit van de centrumvisie van Teylingen.

Ze plaatsen zogenaamde ‘fietsnietjes’. Dit is een rechthoekig metalen poortje dat vast zit in de grond. In het centrum van Sassenheim gaat het om tien nieuwe plekken in het gebied tussen Hoofdstraat, Kerklaan en Havenpoort. 

De eerste fietsnietjes zijn geplaatst in het centrum van Sassenheim. 

In Voorhout komen vier nieuwe fietsnietjes. Op de hoek van de straat Kerkzicht, op het Raadhuisplein en in het centrum van Voorhout vervangen ze 21 plekken na de bouwvakvakantie.

Warmond later

Ook in Warmond willen we de parkeerplekken voor fietsen nog verder verbeteren. Na de herinrichting van de Herenweg en de verbouwing van de supermarkt Albert Heijn, bekijken we op welke plaatsen we die verbetering kunnen doen.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant