Door de hoge prijzen voor energie komen veel huishoudens niet meer rond.
Door de hoge prijzen voor energie komen veel huishoudens niet meer rond. Foto: Pixabay

Bijeenkomst over zorgen en oplossingen voor steeds hogere energierekening

Politiek Sassenheim

Sassenheim • Inwoners van Teylingen zijn op zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 13.00 uur welkom in De JoJo (Hortusplein 14) in Sassenheim om in gesprek te gaan over de hoge energieprijzen. De torenhoge rekeningen leiden tot zorgen. D66 Teylingen organiseert daarom een bijeenkomst waar slimme bespaartips gedeeld worden, ruimte is om zorgen met elkaar te delen en samen na te denken over welke ondersteuning mogelijk is om de komende winter door te komen.

Het probleem van de onbetaalbare energierekening treft steeds meer inwoners van onze gemeente. Mensen zitten letterlijk in de kou. D66 Teylingen komt in actie. De lokale afdeling van de partij wil graag samen met zoveel mogelijk inwoners praten over hun zorgen en ieders kennis gebruiken voor het bedenken van slimme oplossingen. Tijdens de bijeenkomst in De JoJo gaat het enerzijds om het onderling uitwisselen van slimme energietips en anderzijds om een breder gesprek op gang te brengen over goede (lokale) maatregelen die bijdragen aan een betaalbare energierekening.

Deelname

De bijeenkomst is op zaterdag 1 oktober in het gebouw van De JoJo, de oude Hoogvliet. Tijdens de bijeenkomst zijn onder meer raadsleden aanwezig om het gesprek mee te voeren. Ook komen experts aan het woord die hun licht laten schijnen op het onderwerp. Iedereen is welkom en de koffie staat klaar vanaf 10.00 uur. De bijeenkomst eindigt met een lunch om 13.00 uur. Aanmelden is zeer wenselijk en kan via info@d66teylingen.nl.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant