Het miniteam van VCS showt trots de medailles. | Foto: pr.

Miniteams VCS op het podium

Sassenheim • Bij het laatste minitoernooi van de eerste seizoenshelft zijn drie teams van Volleybalclub Sassenheim op het podium geëindigd.

Twee teams wisten een derde plaats te behalen en één team, VCS 4, werd zelfs winterkampioen. Dat was nog even spannend, want door een gelijke stand moest er hard worden gerekend om te bepalen wie er nu kampioen was geworden. VCS 4, dat een heel goed toernooi had gespeeld, kwam daarbij als winnaar uit de bus. In januari gaat de tweede seizoenshelft van start, hopelijk met net zulke mooie resultaten.

Bij minivolleybal spelen de jongste jeugdleden van VCS, t/m twaalf jaar. In zes niveaus, oplopend in moeilijkheidsgraad, spelen de kinderen een keer per maand een toernooi. De trainingen zijn elke week op donderdag van 18.00 - 19.00 uur in De Wasbeek. Kinderen zijn van harte welkom voor een proeftraining! Voor meer informatie: minis@volleybalclubsassenheim.nl.