STV opent aankomend weekend voor de laatste keer het seizoen op het oude sportcomplex aan de Parklaan. | Foto: pr.
STV opent aankomend weekend voor de laatste keer het seizoen op het oude sportcomplex aan de Parklaan. | Foto: pr. Foto: pr.

Start nieuw tennisseizoen bij STV

Sport Sassenheim

Sassenheim • Bij de Sassenheimse Tennis Vereniging (STV) begint op zaterdag 18 maart het nieuwe tennisseizoen. Tijdens de openingsdag is er van 13.00 tot 17.00 uur van alles te doen bij de tennisvereniging aan de Parklaan 58. 

De gravelbanen liggen er weer netjes bij, het terras is klaar voor de lente en in het gezellige clubhuis staat de koffie te pruttelen. Tijdens de openingsdag strijden competitieteams tegen elkaar, ouders en kinderen kunnen samen trainen, er is ene informatiemarkt en het racket kan tegen een gereduceerd tarief worden bespannen. Meer op: www.sassenheimsetv.nl.

Laatste seizoen huidige complex

Als alles volgens planning verloopt, dan begint STV nu aan het laatste seizoen op het huidige complex. Momenteel wordt gewerkt aan de bouw van een nieuwe locatie op sportpark De Roodemolen, waar ook voetbalverenigingen Ter Leede en Teylingen gevestigd zijn. STV hoopt het tennisseizoen 2018 te kunnen starten op de nieuwe locatie.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant