| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto: pr

Win een limo voor de BOB!

Sport Teylingen

Regio • Waar vorig jaar het zuidelijke gedeelte van Zuid-Holland aan de beurt was voor Bob is dat in 2017 het noordelijke gedeelte! Verenigingen in de regio's Holland-Rijnland, Midden-Holland en Metropoolregio Rotterdam Den-Haag (Haaglanden) kunnen deelnemen aan de campagne "Bob in de Sportkantine". De campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. 

Een sportclub kan op verschillende manieren meedoen aan de campagne en wordt daarvoor ook nog eens beloond. Sportverenigingen kunnen gratis:een campagnepakket met promotiemateriaal bestellen.ons campagneteam uitnodigen bij een belangrijke wedstrijd of evenement.een sponsorbord op maat bestellen. De BOB-docenten vragen om het barpersoneel een IVA-training te geven.

Wint uw club de limo voor de Bob?
Sportverenigingen kunnen in 2017 bovendien een limousine winnen en deze inzetten om de ultieme Bob van de vereniging aan het eind van een verenigingsfeest zijn vrienden thuis te laten brengen. Zo wil iedereen wel de Bob zijn! 

Hoe win je de limo?
In de eerste plaats, aanmelden op: www.rovzh.nl/bobsport In maart en april worden er drie(!) limousines verloot onder de deelnemende verenigingen. Vanaf 1 mei worden er nogmaals vijf limo's weggegeven door deelname aan de Bob-quiz & acties op social-media.
 

Verkeersdeelnemers
De Bob-campagne richt zich puur op bestuurders die aan het verkeer deelnemen na een bezoek aan de sportkantine. Het doel is niet om het algemene alcoholgebruik in de sportkantine te verbannen.

Om deel te nemen aan de campagne moet de sportvereniging gevestigd zijn in de regio Holland-Rijnland, Midden-Holland of Metropoolregio Rotterdam Den-Haag (Haaglanden). Kijk voor meer informatie op www.rovzh.nl/bobsport. 

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant