Logo deteylinger.nl
 | Foto: PR
| Foto: PR (Foto: Cor de Mooy)
Regio

Hardlopen tijdens najaarsfeesten voor de Edwin van der Sar foundation

  Sport

Regio • Het Super Prestige Oranje Circuit (SPOC), het hardloopevenement in de Bollenstreek, steunt dit jaar de Edwin var der Sar foundation. De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. Van elke deelname aan het circuit gaat 2,50 euro naar de foundation.

Het Super Prestige Oranje Circuit is een hardloopcircuit van zes wedstrijden in Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout, Hillegom, Voorhout, Sassenheim en Lisse. Het is voor de prestatie- en recreatieloper een uitstekende gelegenheid om de sportieve uitdaging aan te gaan. De afstanden van de wedstrijden liggen tussen de 6,5 en 7,5 kilometer en zijn daardoor voor iedereen haalbaar.

Najaarsfeesten

Het jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd door de A.V. De Spartaan in samenwerking met de Oranje- en Harddraverijverenigingen. Het circuit wordt gehouden tijdens de jaarlijkse najaarsfestiviteiten in de Bollenstreek. In tal van leeftijdscategorieën zijn punten te verdienen en prijzen voor de drie hoogst geklasseerden. Ook zijn er dit jaar de klasseringen voor de plaatselijke lopers in elke categorie.

Het circuit start op 1 september in Noordwijk-Binnen, waar Edwin van der Sar het startschot zal geven. Inschrijving voor het circuit kan via http://www.oranejcircuit.nl

Meer berichten