Logo deteylinger.nl
Voorhout

Handbalsters bereiden zich voor op eredivisie

  Sport
Ramona Vink in de aanval voor Foreholte. | Foto: pr.
Ramona Vink in de aanval voor Foreholte. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Voorhout • De handbalsters van Foreholte zijn in voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club keert na ruim twintig jaar terug in de eredivisie. Op zaterdag 23 september is de openingswedstrijd in sporthal De Tulp.

 

De komende weken worden in Voorhout gebruikt om weer op te starten. Ken van Hasselt staat aan het roer, als vervanger van Ricardo Clarijs. Hij zag zijn team in Aalsmeer goed aan de voorbereiding beginnen. De dames wisten beide wedstrijden, tegen Aalsmeer en Hercules uit Den Haag, te winnen. Afgelopen weekend waren er twee oefenwedstrijden in sporthal de Tulp. F/Aalsmeer was nu op bezoek bij de Voorhoutsen en speelden weer hun fysieke spelletje. Toch wist Foreholte opnieuw te winnen. Ook tegen het Amsterdamse Westsite werd gewonnen, maar wel in de laatste minuten.

Aankomend weekenden zijn er een toernooi in Sint Truiden (België) en Houten. Op dinsdag 5 september spelen ze tegen Z.A.P. in de Tulp om 19.00 uur. Zaterdag 9 september komt Quintus op bezoek in de Tulp om 20.15 uur.Op zaterdag 23 september start dan de competitie tegen landskampioen V.O.C. uit Amsterdam, waar Ricardo Clarijs komend seizoen hoofdtrainer is.

Meer berichten