The Bassets verloren in Den Bosch. | Foto: pr.
The Bassets verloren in Den Bosch. | Foto: pr. Foto: pr.

Eerste tien minuten doen The Bassets de das om

Sport Sassenheim

Sassenheim • De rugbyers van The Bassets kennen een valse start aan het begin van de competitie. Tegen The Dukes werd ruim verloren.

Aan Bassets zijde waren de verwachtingen torenhoog, want in de voorbereiding hadden de Sassenheimers grote teams aan de kant gezet. Trainer Phil Leck was vanwege familieomstandigheden in het buitenland afwezig.

The Dukes begonnen furieus aan de wedstrijd, terwijl The Bassets nog wakker moesten worden. Binnen 10 minuten stond de ploeg uit Den Bosch al 10-0 voor. The Bassets werden daarna wakker, maar het bleek al te laat.  Ze maakte wel steeds aansluiting door onder andere mooie scores van jongeling Lucas de Waaij, maar vervolgens liepen The Dukes ook steeds weer uit. De marge van tien punten werd aan het einde nog groter. Met een einduitslag van 30-15 hebbeen The Bassets zich een slechte dienst bewezen. Op zaterdag  zullen ze bij het eerste fluitsignaal wel direct wakker moeten zijn in de thuiswedstrijd, om 15.00 uur, tegen Oemoemenoe uit Zeeland. Dit team heeft een half dozijn buitenlandse topspelers en komt niet naar Sassenheim om als figurant te acteren. 

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant