Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Sportcafé over nieuwe gezichten in de sport

Sport Warmond

Warmond • Ineke van Winden is op woensdag 22 november gastspreker tijdens het Sportcafé bij Tennisvereniging Overbos (Herenweg 98) in Warmond. Ze vertelt over 'Vertrouwde en nieuwe gezichten in de sport' en haar rol daarin als coördinator integratie statushouders bij Welzijn Teylingen.

Hoe zorg je ervoor dat iedereen kan sporten? En welke begeleiding is nodig? Kunnen statushouders ook als vrijwilliger bij een sportclub aan de slag? Van Winden gaat in een presentatie in op de vragen.

Namens de gastvereniging vertelt voorzitter Nol Sikking over de verandering binnen de tennisclub en met name over het nieuwe clubgebouw.

Over het Sportcafé

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Sportpromotie Teylingen en heeft als doel om sporten in Teylingen te promoten en besturen van sportverenigingen, ondernemers, politici en media met elkaar in contact te laten komen. Iedere bijeenkomst wordt georganiseerd rond een thema.

Het Sportcafé begint om 17.15 uur en duurt tot ongeveer 18.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. De tennisvereniging verzorgt dan een hapje en een drankje. De toegang is gratis. Meer op www.sportcafeteylingen.nl.

Uit de krant