Warmunda ook komende drie jaar voorzien van hoofdsponsor | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Hans Oudshoorn (l) verlengt voor drie jaar het sponsorcontract met Warmunda. Voorzitter Matthieu van Winsen (m) is daar maar wat blij mee. | Foto: pr.
Hans Oudshoorn (l) verlengt voor drie jaar het sponsorcontract met Warmunda. Voorzitter Matthieu van Winsen (m) is daar maar wat blij mee. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Warmond

Warmunda ook komende drie jaar voorzien van hoofdsponsor

  Sport

Warmond • Ook de komende drie jaar is SV Warmunda voorzien van een hoofdsponsor. Albert Heijn Warmond heeft afgelopen donderdag het sponsorcontract met de Warmondse voetbalclub voor drie jaar verlengd.

Warmunda heeft rond de 300 leden, waarvan er bijna 200 tot de jeugd behoren. Met ook nog eens zo'n 150 vrijwilligers is Warmunda een actieve en vitale vereniging binnen Warmond. De kosten om zo'n vereniging draaiende te houden zijn enorm. "De vereniging doet veel uitgaven in relatie tot trainingen. Neem alleen al de kosten voor trainers, coaches en materiaal, waardoor kinderen maar ook ouderen kunnen (leren) voetballen. Daarom zijn sponsors ook onmisbaar", aldus Matthieu van Winsen, voorzitter van Warmunda.

Jeugd

Op de vraag waarom Albert Heijn Warmond ervoor kiest om de lokale voetbalclub te sponsoren, antwoordt Hans Oudshoorn, eigenaar van de supermarkt: "Warmunda is zo'n groot deel van het dorp, zoveel jeugd groeit daar op. Het is mooi om daar onderdeel van te zijn."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>