Sportparkpop brengt 11.000 euro op Foreholte | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Frank Homan (voorzitter Sportparkpop, links op de foto) overhandigt de cheque aan Kees Kraakman (voorzitter HV Foreholte, rechts op de foto), bijgestaan door penningmeester Yvonne Ketz en pr-man Ruud Verweij. | Foto: pr.
Frank Homan (voorzitter Sportparkpop, links op de foto) overhandigt de cheque aan Kees Kraakman (voorzitter HV Foreholte, rechts op de foto), bijgestaan door penningmeester Yvonne Ketz en pr-man Ruud Verweij. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Voorhout

Sportparkpop brengt 11.000 euro op Foreholte

  Sport

Voorhout • Met Sportparkpop in april haalde de gelijknamige stichting 11.000 euro op. De cheque werd zaterdag 6 oktober overhandigd aan de voorzitter handbalvereniging Foreholte. 

Koningsdag is niet compleet zonder Sportparkpop. Het jaarlijks terugkerende muziekevenement op het buitenhandbalveld van Sportpark De Elsgeest, wordt georganiseerd door de Stichting Sportparkpop. De stichting bestaat uit vrijwilligers van de handbalvereniging. Het doel is tweeledig; naast inwoners een leuke dag bezorgen, wordt ook geld ingezameld voor de handbalvereniging. Ook tijdens het muziekfeest zetten nog meer vrijwilligers van Foreholte zich in. Mede dankzij sponsoring van verschillende bedrijven in Voorhout en omstreken lukt het Sportparkpop om na afloop een schenking aan de handbalvereniging te doen. Het geld investeert Foreholte onder andere in de jeugd. 
 


 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>