Zilveren Barensteel voor Jan Regeer | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: Piet van Kampen
Voorhout

Zilveren Barensteel voor Jan Regeer

  Sport

Voorhout • Foreholte-voorzitter Jan Regeer is tijdens zijn afscheidsreceptie verrast met een Zilveren Barensteel. Wethouder Arno van Kempen reikte de gemeentelijke onderscheiding uit op vrijdag 2 november in de kantine van de voetbalvereniging.  

Jan Regeer is elf jaar voorzitter geweest van Foreholte. Dit heeft hij al die jaren met verve gedaan. De vereniging is gegroeid onder zijn leiding en hij heeft vele mensen verbonden aan de vereniging. Hij stond ook altijd naast de vrijwilligers, leden, medebestuurders, commissieleden. Op 1 november neemt de Regeer afscheid als voorzitter tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Koninklijke onderscheiding

Naast zijn activiteiten bij Foreholte was Regeer ook voorzitter van Tennisvereniging Oosthout en van Carnavalsvereniging De Bokken in Voorhout en was hij in het verleden bestuurslid van de plaatselijke voetbalclub in Rijswijk. In 2015 werd de heer Regeer al koninklijk onderscheiden voor al zijn vrijwilligersactiviteiten.

De Zilveren Barensteel

De gemeente Teylingen wil graag haar waardering laten blijken aan vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar voor de samenleving. De 'Zilveren Barensteel' is een onderscheiding voor mensen (in of buiten Teylingen wonend) die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor een van de drie dorpen van Teylingen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>