Kim Schuurbiers in de aanval, samen met teamgenoot Melanie Zwaan (nr. 6). | Foto: pr. Foto: pr

Foreholte verliest in eigen huis van Dalfsen

Voorhout • De handbaldames van Dalfsen waren op zaterdag 17 november overduidelijk de betere ploeg in de wedstrijd tegen Foreholte. De thuisploeg kwam er geen moment aan te pas.

Bij beide ploegen draait het momenteel nog niet zoals het gewenst is. Voor de Voorhoutse selectie werd het uiteindelijk een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft ontbrak overtuiging en werden ontzettend veel technische fouten gemaakt, met als gevolg een simpele 8-22 voorsprong voor Dalfsen.

De tweede helft was veel beter. Er werd met overtuiging gespeeld in zowel de aanval als de dekking. Uiteindelijk stond er een 26-42 nederlaag op het scorebord. Als de Voorhoutse ploeg twee keer een dergelijke helft gespeeld, dan had de wedstrijd heel anders kunnen verlopen.

Scores: Chantal Slegtenhorst 6, Melanie Zwaan 4, Naomi Hoogervorst 4, Britt van Leijden 3, Merel van Drueten 3, Saskia Kolster 2, Shantella Smid 2, Kim Schuurbiers 1, Nikki van der Post 1.