De topverkopers (onder) en superlotenkopers (boven) zorgen samen voor een groot deel van de opbrengst voor de Columbiaan. | Foto: pr.
De topverkopers (onder) en superlotenkopers (boven) zorgen samen voor een groot deel van de opbrengst voor de Columbiaan. | Foto: pr. Foto: pr.

Grote Clubactie een groot succes voor de Columbiaan

Sport

Voorhout • In de aanloop naar het jubileumjaar van zwemvereniging De Columbiaan hebben de zwemmers Grote Clubactie-loten verkocht. En met succes, in totaal werden er ruim 1.100 loten verkocht.

De Columbiaan gaat komend jaar een zeer feestelijk jaar tegemoet; zij bestaan 50 jaar en dat gaat goed gevierd worden. Dit zullen zij uiteraard zwemmend doen, maar ook niet-zwemmend. En dan is er geld nodig. De topverkopers van de loten zijn Dax , Caroline, Milou, Britt en Emma. Zij verkochten samen maar liefst 362 loten en verdienden daarmee mooie prijzen uit het assortiment van Zwemmen en Zo. Er werden ook superloten verkocht aan onder andere Van Schooten Bouwmaterialen en Schildersbedrijf van Kesteren en GBI van Dijk. Op de foto staan de topverkopers samen met een selectie van ondernemend Voorhout. En nu maar hopen dat er prijzen vallen op deze loten. 

Uit de krant