Ter Leede vrouwen lopen in | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
| Foto: pr./Pixabay
| Foto: pr./Pixabay (Foto: pixabay)
Sassenheim

Ter Leede vrouwen lopen in

  Sport

Sassenheim n Na het gelijke spel van koploper DTS Ede was de opdracht voor Ter Leede in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter SC Woezik duidelijk, alleen de winst telde.

Op een kletsnat kunstgrasveld ontspon zich zaterdagavond een matige wedstrijd. Ter Leede probeerde uit alle macht de wedstrijd naar zich toe te trekken. maar speelde veel te gehaast en onzorgvuldig. SC Woezik, met nul punten, heeft te weinig kwaliteit in de ploeg en probeerde dit met veel inzet en fysieke kracht te compenseren.

Eerste kans

De eerste grote kans was ook voor Woezik, door een verkeerde balbehandeling verscheen de spits van Woezik, tot haar eigen verbazing alleen voor doelvrouwe Wendel van Riemsdijk, maar ook nu was een matige controle de reden dat zij de kans niet kon verzilveren.

In het slot

Het was wel het sein voor Ter Leede om de zaken wat daadkrachtiger aan te pakken. De tegenstander werd op eigen helft vastgezet en kon zelden nog tot een aanvaardbare aanval komen. Via Justine Jansen (afstandsschot) en Romy van Beelen (penalty nadat Kitty Susan was neergehaald) werd de wedstrijd al voor de rust op slot gegooid.

Groot verschil

Na de rust werd de voorsprong zakelijk uitgebouwd door doelpunten van Kitty Susan, Justine Jansen en Julie Hendriks. Ook in deze wedstrijd blijkt weer dat de krachtsverschillen in de Topklasse Vrouwen dit seizoen erg groot zijn.

Winterstop

Ter Leede sluit de eerste competitiehelft af met 23 punten uit 10 wedstrijden, een resultaat waar, gezien de uitloop aan het eind van vorig seizoen, niet op werd gerekend maar verwachtingen schept naar de tweede competitie helft. De achterstand op koploper DTS bedraagt nog drie verliespunten.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>